Kansainvälisessä myyntikokouksessa valmistauduttiin vuoteen 2019

Artikkeli 22.1.2019 12.00 EET

 

image56jdq.png

UPM Timberin kansainvälinen myyntitiimi ja strategisten markkinoiden agentit kokoontuivat jälleen kerran joulukuussa vetämään yhteen vuoden 2018 onnistumiset ja haasteet, sekä luomaan katseet jo vuoteen 2019. Kaksipäiväisen tilaisuuden tärkein tavoite oli valmistautua huolellisesti vuoden 2019 myyntityöhön ja asiakkaiden palvelemiseen parhaalla mahdollisella tavalla, sekä syventää entisestään yhteistyötä koko Timberin organisaatiossa. Myynnin tavoitteiden asettaminen oli myös yksi päivien kohokohdista. Innokasta keskustelua virisi myös myynti- ja hinnoittelustrategioihin sekä asiakas­hallintamme liittyen.

Kansainvälinen myyntikokous järjestettiin joulukuun alkupuolella Espoossa, Hotelli Korpilammen luonnonkauniissa maisemissa. Vuosittaisessa tilaisuudessa on paikalla aina koko UPM Timberin johto, myyntihenkilös­tö sekä Suomesta että ulkomailta, agentit ja myynnin tu­kihenkilöt. Kokous on myyntihenkilöstöllemme vuoden tärkein tapahtuma, jossa jaetaan myös parhaita käytäntöjä ja oppeja kollegoiden kesken. Sen avulla luodaan myös yhä parempaa palvelua asiakkaillemme.

20181204_145123.jpg

Tällä kertaa tilaisuus aloitettiin viettämällä hiljainen hetki loppuvuodesta lento-onnettomuudessa menehtyneen UPM Biorefiningin johtajan Heikki Vappulan kunniaksi. ”Muistamme Heikkiä syvästi kiitollisina. Hän oli visionääri ja inspiroiva johtaja, joka janosi tuloksia. Niin kollegat kuin liikekumppanit eri puolilla maailmaa jäävät kaipaamaan hänen näkemyksellisyyttään ja hänen energiaansa", lausui UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen tapahtuneen jälkeen.

Tärkeiden myyntiin ja asiakkaisiimme liittyvien aiheiden lisäksi päivien aikana ehdittiin myös heittäytyä vapaalle muun muassa hyvän ruoan, keskustelun, musiikin ja laulun merkeissä. Oikein onnistuneen tilaisuuden jälkeen on hyvä suunnata rauhallisin mielin vuoteen 2019!

20181204_201018.jpg

20181204_230131.jpg